Dünyadaki dördüncü Harry Potter mağazası İstanbul’da açılıyor

Dünyadaki dördüncü Harry Potter mağazası İstanbul’da açılıyor
Harry Potter hayranlarını gizem ve macera dolu bir deneyimle buluşturmaya hazırlanan dünya genelindeki dördüncü “Wizarding World” mağazası, 16 Aralık’ta Sihir Dükkanı firması tarafından İstanbul’da açılıyor. Mağazanın,...

Harry Potter hayranlarını gizem ve macera dolu bir deneyimle buluşturmaya hazırlanan dünya genelindeki dördüncü “Wizarding World” mağazası, 16 Aralık’ta Sihir Dükkanı firması tarafından İstanbul’da açılıyor. Mağazanın, Avrupa’nın olduğu kadar Ortadoğu, Balkanlar ve yakın coğrafyalardaki tüm Harry Potter hayranları için de çekim merkezi olacağı düşünülüyor.

“Wizarding World Shop by Sihir Dükkanı”

Yazar J.K. Rowling'in yaratıcılığıyla dünya çapında popülerlik kazanan, kült bir fenomen haline gelen Harry Potter serisi; kitapları ve filmleriyle yediden yetmişe herkesi peşinden sürüklemeye devam ediyor.

16 Aralık'tan itibaren Harry Potter hayranlarını farklı ve özel bir deneyimle buluşturacak dünyadaki sınırlı sayıdaki 'Wizarding World' mağazasından biri de Türkiye'de açılacak. Mall of İstanbul’da, 200 metrekarelik geniş bir alanda hizmet verecek olan “Wizarding World Shop by Sihir Dükkanı”, Harry Potter ve Fantastik Canavarlar serilerine ait 1500’e yakın zengin ürün yelpazesine sahip olacak.

Açılış gününe özel etkinlikler, hediyeler

İç tasarımı Harry Potter evreninin etkileyici atmosferini yansıtırken duvarlarda serinin sahnelerinden alıntılar, vitrinlerde ikonik karakterlerin figürleri ve her köşede benzersiz detaylar bulunuyor.

Her gün 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacak mağazada “Asa Seçimi”, “Seçmen Şapka ile Hogwards Binası’nı Bulma”, “Görünmezlik Pelerinini Deneme”, “9 ¾ Peronunda Fotoğraf Çekme” gibi başka yerde olmayan özel imkanlar ziyaretçileri bekliyor.

Harry Potter hayranlarını; karakterlere ait giyim ürünlerinden, lüks koleksiyonluk parçalara, ev dekorasyonundan oyuncaklara, figürlere kadar geniş bir ürün yelpazesiyle buluşturacak olan “Wizarding World Shop by Sihir Dükkanı” mağazasının açılış gününe özel etkinlikler ve sürpriz hediyeler de Harry Potter hayranlarını bekliyor.