Dursun Özbek'ten Ali Koç'un iddialarına yanıt

Dursun Özbek'ten Ali Koç'un iddialarına yanıt
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un öznesi Galatasaray olan ve 2.5 saat süren basın toplantısı gündem olmuştu. Ali Koç basın toplantısında Dursun Özbek'in kendisiyle görüşmek için ortak dostlarını araya koyduğunu iddia etmişti.Sabah...
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un öznesi Galatasaray olan ve 2.5 saat süren basın toplantısı gündem olmuştu. Ali Koç basın toplantısında Dursun Özbek'in kendisiyle görüşmek için ortak dostlarını araya koyduğunu iddia etmişti.

Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Dursun Özbek'e bu iddiayı sordu ve aldığı cevabı aktardı:

"Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i aradım ve kendisine Ali Koç'un 'Ortak dostumuz aracılığı ile görüşme talebinde bulundu' sözünün doğruluğunu sordum… Sayın Özbek, bu olayın 5 ay önce yaşandığını ve kendisinin asla ortak dosta 'Ali Koç ile beni bir araya getir' teklifinde bulunmadığını söyledi. Hatta başkan Özbek, 'Ortak dostumuz buluşmayı kendisi teklif etti ve Ali Koç ile yapılacak görüşmenin kendi evinde yapılmasını önerdi. Ortak dost, 'Bizim evde buluşuruz, yemek yer sohbet ederiz' dedi. Ama bir daha altını çiziyorum, Ali Koç ile bir araya gelmek konusunda benim ortak dosta teklifim olmadı." 

Ali Koç ne demişti?

Ali Koç: "Bunlar ne halkı, ne devlet, ne milleti umursayan insan değiller. Dursun Özbek bunları yalanlamaya kalkabilir. O zaman bu aradaki dost, olanı ve biteni anlatacak dürüst kişidir. İnşallah yalandır, inşallah. Telefon konuşmaları, saatleri... Ofise gidişi.. hepsi kayıtlıdır. Toplantıyı bilen birkaç kişi daha varmış, onu da sonradan öğrendim. Bunu anlatmak tarzım değil ama bir taraftan görüşelim, bir taraftan çok sert açıklamalar... Vefat etmiş aile üyesi üzerinden alçakça açıklamalar yapmak.. Tanıyın istedim."