Ebrar Karakurt'un yeni dövmesi sosyal medyada gündem oldu

Ebrar Karakurt'un yeni dövmesi sosyal medyada gündem oldu
A Milli Kadın Voleybol Takımının yetenekli pasör çaprazı Ebrar Karakurt, babası ile olan bir fotoğrafının dövmesini yaptırdı. Sosyal medya kullanıcıları, Karakurt'un dövmesine beğeni yağdırdı.Milli voleybolcu Ebrar Karakurt,...
A Milli Kadın Voleybol Takımının yetenekli pasör çaprazı Ebrar Karakurt, babası ile olan bir fotoğrafının dövmesini yaptırdı. Sosyal medya kullanıcıları, Karakurt'un dövmesine beğeni yağdırdı.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, babası ile olan bir fotoğrafının dövmesini yaptırdı. Yeni dövmesini sosyal medya hesabında paylaşan Karakurt'un dövmesi diğer kullanıcılar tarafından da defalarca paylaşıldı.

Karakurt yeni dövmesini paylaştı

Ebrar Karakurt, Instagram hesabında yeni bir paylaşımda bulundu. Milli voleybolcu hikayesinde yeni dövmesini takipçileri ile paylaştı. Karakurt'un babası İsmail Karakurt ile olan bir fotoğrafını iki büyük kalbin içinde olacak şekilde dövme yaptırdığı görüldü.

"Her harika kız çocuğunun arkasında inanılmaz bir baba vardır"

Babası ile olan fotoğrafını dövme yaptıran Ebrar Karakurt paylaşımına yazdıkları ile de dikkat çekti. Karakurt dövmesi hakkında "Her harika kız çocuğunun arkasında gerçekten inanılmaz bir baba vardır." ifadelerini kullandı.