Ebru Polat'tan tasarruf çağrısı: Villada oturuyorum ama rezidansa çıkmayı düşünüyorum

Ebru Polat'tan tasarruf çağrısı: Villada oturuyorum ama rezidansa çıkmayı düşünüyorum
Ünlü şarkıcı Ebru Polat,  maddi anlamda durumunun iyi olduğunu ama hayat pahalılığın hissedilir düzeyde olduğunu ve tasarruf yapacağını söyledi.Sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündem olan şarkıcı Ebru Polat, daha...
Ünlü şarkıcı Ebru Polat,  maddi anlamda durumunun iyi olduğunu ama hayat pahalılığın hissedilir düzeyde olduğunu ve tasarruf yapacağını söyledi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündem olan şarkıcı Ebru Polat, daha önce 'O kadar paran var niye daha gösterişli bir villada oturmuyorsun?' diye soranlara yanıt vermişti.

Yeni bir açıklamada bulunan Polat, maddi anlamda durumunun iyi olduğunu ama hayat pahalılığın hissedilir düzeyde olduğunu söyledi.

Polat, "Kiralar çok fena, ben villada oturuyorum ama rezidansa çıkmayı düşünüyorum. Bence herkes tasarruf yapmalı." dedi.

Şarkıcılığın yanı sıra ticaretle de uğraşan Ebru Polat, "Ticari hayatım gayet güzel gidiyor, güzellik salonumuz o kadar harika gidiyordu ki bu son malum olaylar olmasaydı çok daha farklı olacaktı, güvenleri sarsıldı insanların." diyerek sitem etti.