Ekonomiden de nasstan da ellerinizi çekin

Ekonomiden de nasstan da ellerinizi çekin
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, faiz ve enflasyonla mücadelede “Nass ne diyorsa, onu yapacağız” sözlerinin altını her fırsatta çizmesine, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu “Nassın ve manevi değerlerimizin üzerinden...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, faiz ve enflasyonla mücadelede “Nass ne diyorsa, onu yapacağız” sözlerinin altını her fırsatta çizmesine, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu “Nassın ve manevi değerlerimizin üzerinden elinizi çekin” çağrısında bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın faize karşı örnek aldığı nass açıklamalarına sosyal medya hesabından cevap verdi. Davutoğlu, «Sayın Erdoğan, en azından bu kadarına bilirsiniz ki nass ‘emaneti ehline veriniz’ diyor. Siz hiçbir konuda emaneti ehline vermediniz. Nassı kullanmayın. Ekonomimizi bu politikalarda yerle bir ettiniz. Nassı ve manevi değerlerimiz üzerinden ellerinizi çekin. Ekonomiden de çekin nasstan da” dedi.

YENİ BULUŞ DÇM

Davutoğlu akşam saatlerinde yaptığı paylaşımında "Macera aramayı, bilime tercih edenlerin yeni buluşu DÇM! (Dövize Çevrilebilir Mevduat) Henüz detayları bilmiyoruz. Bekleyip göreceğiz. Eğer bu işlem tüm TL mevduatlar için yapılırsa “örtülü bir faiz artışı” ile milli paramızı terketmiş olacağız! Yok kısıtlı yapıldığı ortaya çıkarsa dağ fare doğurmuş olacak!" değerlendirmesini yaptı.