Ekrem İmamoğlu'ndan Meral Akşener'e yanıt: Muhatap olmayacağım

Ekrem İmamoğlu'ndan Meral Akşener'e yanıt: Muhatap olmayacağım
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisi hakkında dün ifade ettiği "Ne yazık ki İstanbul bugün ranta boğulan bir şehir. İstanbul'a hep kariyer basamağı olarak...
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisi hakkında dün ifade ettiği "Ne yazık ki İstanbul bugün ranta boğulan bir şehir. İstanbul'a hep kariyer basamağı olarak bakıldı. Mesela eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez" sözlerine yanıt verdi.

"Siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan bir takım tariflerle asla muhatap olmayacağım" diyen İmamoğlu'nun cevabı şu şekilde:

"Ben açıkçası bu seçim döneminde çoklu bir rakiple karşı karşıyayım. İstanbul'da rakibimiz olan birçok arkadaşımıza birçok hemşehrimize ya da siyasi parti temsilcisine ya da onların temsilen yapılan birtakım siyasi müzakerelerde, şahsıma dönük tutarlı tutarsız yalan yanlış eksik fazla adı her neyse yorumlar yapılacaktır. Bu yapılan yorumları ben hiç muhatap almayacağım ama İstanbul'da dair bir proje ya da İstanbul'da yaptığımız bir işe dönük bir tarif olursa bu kapsamda elbette cevabını veririm ama bu söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan bir takım tariflerle asla muhatap olmayacağım. Benim işim şu anda İstanbul seçimine dair 16 milyon insanımıza geçtiğimiz 5 yılın hesabını vermek ve önümüzdeki 5 yılla ilgili tasarruflarımızı ve tasarımlarımızı aktararak en güçlü bir şekilde demokratik bir zeminde tarihi oy rekoru kırarak inşallah tekrar seçilebilmek."