ELMAS’TAN TERİM MÜJDESİ

ELMAS’TAN TERİM MÜJDESİ
Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim ile görüştüklerini ve tecrübeli çalıştırıcının bugün Florya'da takımın başında olacağını açıkladı.Burak Elmas'ın Twitter hesabından yaptığı...

Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim ile görüştüklerini ve tecrübeli çalıştırıcının bugün Florya'da takımın başında olacağını açıkladı.
Burak Elmas'ın Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:
"Hocamızla görüştük, yarın (bugün) sabah takımının başında, evimiz Florya'da idmanlara başlayacak. Galatasaray'ın teknik direktörü Galatasaraylı Fatih Terim'dir. Mazbata, mukavele, ve seremoni ile kaybedecek 1 dakikamız bile yok. Yapacak çok işimiz var.
Burak Elmas'tan Fatih Terim paylaşımı da geldi. Kulübün Twitter hesabından, "Efsanemiz Fatih Terim yarın Florya'da" mesajı yayınlandı.

FATİH HOCA İLK GÜNKÜ GİBİ

Galatasaray Kulübü'nün yeni başkanı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim’in Sarı Kırmızılı takımın başında göreve başlayacağını duyurdu, tecrübeli futbol adamından ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından Burak Elmas'ın attığı tweeti alıntılayan Terim, ''Her zamanki heyecanla, iİlk günkü gibi'' notunu düştü.