Emekli maaşı promosyonundaki son kampanyalar: Akbank, İş Bankası, ING ve Garanti Bankası

Emekli maaşı promosyonundaki son kampanyalar: Akbank, İş Bankası, ING ve Garanti Bankası
Emekliler, bankaların nakit promosyon kampanyalarını takip ediyor! 28 Şubat itibarıyla en yüksek maaş promosyonunu ING Bank veriyor: 10 bin lira! Ancak Yapı Kredi, İş Bankası, Garanti, Akbank ve Denizbank da emeklilere çeşitli tutarlarda...
Emekliler, bankaların nakit promosyon kampanyalarını takip ediyor! 28 Şubat itibarıyla en yüksek maaş promosyonunu ING Bank veriyor: 10 bin lira! Ancak Yapı Kredi, İş Bankası, Garanti, Akbank ve Denizbank da emeklilere çeşitli tutarlarda promosyonlar sunuyor! İşte detaylar...

Yüksek enflasyon sebebiyle maaşlar erirken emekli de bir nebze olsun rahatlamak için bankaların promosyon kampanyalarını yakından takip ediyor. Ekonomi Yönetimi tüm emeklilerin maaş zammını yüzde 49,25’e sabitlerken, bayram ikramiyelerini ise yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükseltmişti. Emekliler 2024’te Ramazan ve Kurban bayramlarında 3’er bin liradan toplam 6 bin lira bayram ikramiyesi alacak.

ING Bank emekli maaş promosyonuna ilişkin bir duyuru yaptı. Buna göre; SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı, 4a, 4b, 4c)) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 10.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz.

ING Bank'ın açıklamasında 10 bin liraya ek olarak 5 bin liraya varan ek promosyonun devreye alındığı ifade edildi. Emeklilere otomatik ödeme talimatı başına 1000 lira ödenecek. Toplam fatura sayısı 5’i geçemeyecek, yani maaşını ING Bank’a taşıyan bir emekli, otomatik ödeme talimatları üzerinden azami 5 bin lira alabilecek. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da bu promosyondan faydalanabiliyor.

5 bin lira otomatik ödeme talimatı kampanyasının koşulları şöyle:

* 10 Ocak 2024 – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında ING’den ilk kez emekli maaşını alacak ve bu tarihler arasında nakit promosyonu vadesiz hesabına yatan emekli maaş müşterileri, otomatik fatura talimatı vermeleri ve vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesap ürününe sahip olmaları koşuluyla faydalanabilir.

İş Bankası, emeklilere 7.500 TL’ye varan promosyon veriyor.

Akbank, 10.000 TL nakit promosyon ile beraber 2.500 TL chip-para verdiğini açıkladı.

Yapı Kredi, emeklilere 9.000 TL'ye varan promosyon verdiği duyurdu.

Garanti BBVA maaşını taşıyan emeklilere 7.500 TL promosyonun yanında ayrıca 1.000 TL de bonus veriyor.

Denizbank da emeklilere özel 5.000 TL’ye varan promosyon verdiğini açıkladı.