Emine Şenyaşar iftarını Adalet Bakanlığının önünde açtı

Emine Şenyaşar iftarını Adalet Bakanlığının önünde açtı
Eşi ve iki oğlu eski AKP Milletvekili Halil İbrahim Yıldız'ın korumaları ve akrabaları tarafından öldürülen Emine Şenyaşar, Adalet Bakanlığı önündeki eyleminden sonra iftarı da bakanlık önünde açarak Meclise geçti.Şanlıurfa'nın...
Eşi ve iki oğlu eski AKP Milletvekili Halil İbrahim Yıldız'ın korumaları ve akrabaları tarafından öldürülen Emine Şenyaşar, Adalet Bakanlığı önündeki eyleminden sonra iftarı da bakanlık önünde açarak Meclise geçti.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AKP eski milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından 14 Haziran 2018 tarihinde eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile saldırıda yaralı olarak kurtulan oğlu Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Şanlıurfa Milletvekili Ferit Şenyaşar’ın Ankara’da Adalet Bakanlığı önüne taşıdıkları Adalet Nöbeti eylemi 51’inci gününde devam etti.

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre eylemin ardından Anne Şenyaşar ve Vekil Şenyaşar ikinci iftarını da Bakanlığın önünde açtı.

Bakanlık önünde iftarını açan Emine Şenyaşar’a İnsan Hakları Derneği (İHD) Eş Genel Başkanı Hüseyin Küçükbalaban, İHD Ankara Şube Eş Başkanı Aslı Saraç ve İHD avukatları ziyarette bulundu.

İftar sonrası Şenyaşar ailesi ve İHD Eş Genel Başkanı, Ankara Şube Eş Başkanı ve avukatlar Meclise kadar yürüdü.