Emlak Konut gyo’dan yeni kampanya

Emlak Konut gyo’dan  yeni kampanya
Kamu bankalarının sıfır konutta başlattığı kredi kampanyasının ardından özel bankalardan da hamle geldi.Kamu bankaları sıfır konutta kredi faizini 0,64’e çekerken, özel bankalar da 2 yıl ödemesiz dönem başlattı. Kampanyaya...

Kamu bankalarının sıfır konutta başlattığı kredi kampanyasının ardından özel bankalardan da hamle geldi.
Kamu bankaları sıfır konutta kredi faizini 0,64’e çekerken, özel bankalar da 2 yıl ödemesiz dönem başlattı. Kampanyaya göre markalı konut projelerinden ev alan vatandaşa 24 ay taksit ödememe hakkı getirildi. 3. yılda ödemelerin başlayacağı kampanyanın EMLAK Konut GYO öncülüğünde yapılması planlanırken, kampanyada önce liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapılacak, sonrasında yüzde 5 peşinat veren vatandaş, yüzde 15 de teslim parası ödeyecek.
10 ile 15 yıl vade imkânı
Klaan yüzde 80 için aylık yüzde 0,70 bandından oranlarla konut kredi kullanabilecek olan vatandaşa 10 ve 15 yıl olarak vade seçenekleri sunulacak. İlk etapta 30 projede uygulanması beklenirken, bu projeler İstanbul, İzmir, Ankara, Gebze, Konya ve Denizli’de bulunuyor. Projelerin büyük kısmı teslime hazır ya da teslimi yakın tarihli.