Emmy yine Jımmy Kımmel’a emanet

Emmy yine Jımmy  Kımmel’a emanet
Bu yıl 72.’si düzenlenecek olan Emmy Ödülleri’nin sunuculuğunu üçüncü kez Jimmy Kimmel üstleniyor. Emmy Ödülleri bu yıl 20 Eylül’de yapılacak. Televizyon Akademisi, 72. Emmy Ödülleri’nin sunucusunun Jimmi Kimmel olduğunu...

Bu yıl 72.’si düzenlenecek olan Emmy Ödülleri’nin sunuculuğunu üçüncü kez Jimmy Kimmel üstleniyor. Emmy Ödülleri bu yıl 20 Eylül’de yapılacak. Televizyon Akademisi, 72. Emmy Ödülleri’nin sunucusunun Jimmi Kimmel olduğunu Twitter’dan duyurdu. Akademinin açıklamasında, “Jimmy Kimmel’ın 20 Eylül’de yapılacak olan 72. Emmy Ödülleri sunuculuğuna döndüğünü duyurmaktan mutluyuz” denildi.
DOĞRULADI
Talk show sunucusu Kimmel da kendi hesabından haberi doğruladı. Kimmel, koronavirüs salgınına gönderme yaparak, “Nerede, nasıl ya da neden bunu yaptığımızı bilmiyorum ama yapıyoruz ve ben de sunuyorum” dedi. Bu Kimmel’ın üçüncü Emmy Ödülleri sunuculuğu olacak. Ünlü isim, daha önce 2012 ve 2016 yıllarında töreni sunmuştu.
GEÇEN AY DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞTI
Akademi, birkaç ay önce küresel sağlık krizi nedeniyle seçim ve oylama kurallarının değiştiğini bildirmişti. Buna göre Emmy adaylığı duyurusu 14 Temmuz’dan 28 Temmuz’a alındı. Ödül oylaması ise 2 Temmuz-13 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.