En çok kripto parayı hangi borsa listeliyor?

En çok kripto parayı hangi borsa listeliyor?
En çok kripto para birimini listeleyen merkezi borsa, 1.898 kripto para ile Gate.io oldu.Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelendi....
En çok kripto para birimini listeleyen merkezi borsa, 1.898 kripto para ile Gate.io oldu.

Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelendi. Araştırma sonucunda en çok kripto para birimi listeleyen merkezi borsa Gate.io oldu. Kripto para borsası Gate.io, bin 898 kripto para birimi listelemesiyle 9 kripto para borsası arasında spot kripto para birimi desteği açısından ilk sırada yer aldı.

Kripto endüstrisine ilişkin bağımsız araştırmalar yürüten TokenInsight, Kripto Borsası Ürün Raporu’nu yayımladı. Merkezi borsaların (CEX) kripto dünyasının önemli bir bileşeni olduğuna dikkat çekilen araştırmada, seçilen 9 etkili borsa; ürün kalitesi, al-sat ürünleri ve kullanıcı deneyimi faktörleri açısından incelenerek karşılaştırıldı. Alım satım ürünleri bağlamında spot ve türev ürünlerin incelendiği araştırmada, Gate.io’nun bin 898 kripto para birimi listelemesiyle, 9 kripto para borsası arasında spot kripto para birimi desteği açısından lider olduğu ortaya çıktı. (DHA)