Enes Ünal, Premier Lig'de ilk golünü attı

Enes Ünal, Premier Lig'de ilk golünü attı
Premier Lig ekiplerinden AFC Bournemouth forması giyen milli futbolcu Enes Ünal, Sheffield United ile oynadıkları maçın 90+1'inci dakikasında ligdeki ilk golünü attı. Müsabaka 2-2 sona ererken 26 yaşındaki oyuncu, Bournemouth'un...
Premier Lig ekiplerinden AFC Bournemouth forması giyen milli futbolcu Enes Ünal, Sheffield United ile oynadıkları maçın 90+1'inci dakikasında ligdeki ilk golünü attı. Müsabaka 2-2 sona ererken 26 yaşındaki oyuncu, Bournemouth'un 2'nci golünü kaydederken takımına 1 puan kazandırdı.

İngiltere Premier Lig'in 28'inci haftasında Bournemouth, sahasında ağırladığı Sheffield United ile 2-2 berabere kaldı. Sheffield United, 27'nci dakikada Gustavo Hamer ve 64'üncü dakikada Jack Robinson'un attığı gollerle 2-0 öne geçti. Ev sahibi ekip 74'üncü dakikada Dango Ouattara ile farkı 1'e indirdi. Oyuna 62'nci dakikada giren milli futbolcu Enes Ünal, 90+1'inci dakikada attığı golle skoru 2-2 yaptı ve takımına 1 puanı getirdi.

Bu gol Enes Ünal'ın Premier Lig'de attığı ilk gol oldu. Bournemouth bu sonucun ardından puanını 32'ye yükseltirken; Sheffield United ise 14 puana ulaştı.