Engin Özkoç’tan Soylu’ya: ‘Gereğini yapmazsan şerefsizsin’

Engin Özkoç’tan Soylu’ya: ‘Gereğini yapmazsan şerefsizsin’
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, “İlk altılı masa toplantısından sonra tutanak altına almaya çalıştığınız bildiriyi, hangi büyükelçiye...

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, “İlk altılı masa toplantısından sonra tutanak altına almaya çalıştığınız bildiriyi, hangi büyükelçiye düzeltmeye gönderdin, biraz edebin varsa bunu açıkla” sözlerine yanıt verdi.

TBMM’de basın toplantısı düzenleyen Engin Özkoç, Süleyman Soylu’nun Türkiye’de kargaşa çıkarmak istediğini savundu.

Özkoç, “Süleyman Soylu, fitne, fesat, iftira yoluyla Türkiye’de kargaşa yaratmak istiyor. Bu konu gerçekten doğruysa gereğini yap. Eğer gereğini yapmazsan şerefsizsin. Eğer gereğini yapmazsan ahlaksız bir adamsın. Eğer gereğini yapmazsan yalancı bir adamsın. Bütün bunları mahkemeye ver. Bu sıfatlara layık olduğunu kanıtlayayım” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sevgili Kılıçdaroğlu; Altılı toplantısından sonra ‘bir büyükelçini’ bir büyükelçiye metni düzeltmek için gönderdin. Problem 1: Bu iki büyükelçiden hangisi satış yaptı? Problem 2: Kime sattı? Grup Toplantısını bekledik. Cevap gelmedi” ifadelerini kullandı.