Erdoğan açıklama

Erdoğan açıklama
Seçimler için bir kez daha 2023’ü işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Geçmişte aldıkları dersten yetinmeyenlerin şimdi gözü 2023'e diktikleri anlaşılıyor. Milletimiz o engin ferasetiyle inşallah 2023'te de hem dışarıdaki...

Seçimler için bir kez daha 2023’ü işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Geçmişte aldıkları dersten yetinmeyenlerin şimdi gözü 2023'e diktikleri anlaşılıyor. Milletimiz o engin ferasetiyle inşallah 2023'te de hem dışarıdaki hem de içerideki faşist kafalara hak ettikleri cevabı verecektir' dedi.

İstanbul Tuzla'da Desan Tersanesi'ndeki yeni Deniz Sistemleri Teslim Töreni'nde konuşan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin savunma sanayisinde kararlı bir şekilde yoluna devam ettiğini söyledi.

Nüfuzundan ve gücünden rahatsız olanların Türkiye'yi eskisi gibi istikrarsızlık batağına mahkum edebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Artık gizlemeye, saklamaya bile gerek duymadıkları bir cüretkarlıkla her türlü askeri, siyasi, ekonomik, sosyal kargaşa, darbe, tuzak yöntemlerini kullanıyorlar” dedi.

Bugüne kadar Allah'ın inayeti ve milli iradenin üzerinde bir güç tanımadıklarını söyleyen Erdoğan, “Bundan sonra da aynı teslimiyetle Türkiye'nin demokratik hukuk devleti niteliğine yönelik her saldırıyı engelleyerek, her oyunu bozarak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin dünyada kendi savaş gemisini tasarlayıp üretebilen 10 ülkeden birisi olduğunu kaydetti. Erdoğan, sektör temsilcilerine bir çağrı yaparak Gelin uçak gemisi de yapalım. Denizlerde caydırıcılığa ihtiyacımız var” dedi.