Erdoğan, AKP’de vatandaşa ‘tıpış tıpış o vereceksiniz’ dayatmasının olmadığını iddia etti

Erdoğan, AKP’de vatandaşa ‘tıpış tıpış o vereceksiniz’ dayatmasının olmadığını iddia etti
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin siyaset anlayışında vatandaşa ‘tıpış tıpış’ oy vereceksiniz anlayışının olmadığını iddia etti. Erdoğan, Hatay’da "Merkezi yönetimle yerel yönetim...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin siyaset anlayışında vatandaşa ‘tıpış tıpış’ oy vereceksiniz anlayışının olmadığını iddia etti. Erdoğan, Hatay’da "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP  Kongre Merkezi'nde partisinin Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin siyaset anlayışında vatandaşa ‘tıpış tıpış’ oy vereceksiniz anlayışının olmadığını iddia ederek, “Hiçbir insanımız bize oy vermeye mecbur ve mahkum değildir” dedi.

Erdoğan konuşmasında CHP’yi hedef alarak, “CHP’de bölücülerin ve yapay zekanın sözü bu partiye yıllarca emek vermiş insanların sözünden daha fazla geçiyor. İstanbul’da bölücü örgütün uzantılarıyla kol kola yürümekten, ortak miting yapmaktan utanmıyorlar” dedi.

"Dertleri belediyeler üzerinden elde edecekleri rantı yağmalamaktır"

Erdoğan'ın konuşmasından çöne çıkanlar şu şekilde;

Asıl işimiz yeni başlıyor. Türkiye Yüzyılı yeni başlıyor. Eski Türkiye dönemini tamamen kapatıyoruz. Tek parti faşizminin, darbelerin, cuntaların zulümlerin, koalisyonların, krizlerin Türkiyesini bir daha geri gelmemek üzere tarihin tozlu raflarına kaldırıyoruz. Artık devir Türkiye Yüzyılı devridir.

Hala eski Türkiye özlemi içinde olanların yüreğine her seçimde bir acaba hevesi dolduğunu biliyoruz. Seçim sonrası hakikatler yüzlerine bir tokat gibi inince kös kös yerlerine dönüyorlar. Emin olun bu seçimde de birilerinin yüreği kıpır kıpırdır… İstiyorlar ki önce belediye yönetimlerini ele geçirsinler, ardından ülkeyi yeniden huzursuzluğa sürükleyip, merkezi yönetime göz diksinler. Sanmayın ki belediye yönetimlerini şehirlere hizmet etmek için istiyorlar. Böyle bir düşünceleri kesinlikle yok. Dertleri belediyeler üzerinden elde edecekleri rantı yağmalamaktır.

"CHP’de bölücülerin ve yapay zekanın sözü bu partiye yıllarca emek vermiş insanların sözünden daha fazla geçiyor"

Ülkemizdeki muhalefet anlayışı hiç değişmedi. Ülkenin ikinci büyük partisi sıfatına sahip CHP bırakın olumlu yönde değişmeyi, bölücülerle, terör örgütleri mensuplarıyla işbirliğine girecek kadar rotasını kaybetti. CHP’de bölücülerin ve yapay zekanın sözü bu partiye yıllarca emek vermiş insanların sözünden daha fazla geçiyor. İstanbul’da bölücü örgütün uzantılarıyla kol kola yürümekten, ortak miting yapmaktan utanmıyorlar. Neyin karşılığında Kandil’le uzlaşıldığını, bölücü örgütün uzantılarına ne vadettiklerini kimse bilmiyor.

"Bizim siyaset anlayışımızda vatandaşa tıpış tıpış oy vereceksiniz dayatmasının yeri yoktur.

Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle belediyelerde de bu köhne siyaset  yörüngesini kaybetmiş partilere şehirlerimizi teslim etmeyeceğiz. Bunun için hep birlikte çok çalışmamız gerekiyor. Seçim iki yerde kazanılır. Birincisi sahadır, sokaktır, evlerdir, iş yerleridir. İnsanın olduğu her yerdir. İkincisi sandıktır. Saha çalışmalarını iyi yürütemez, oy verme günü sandığa çok sıkı sahip çıkamazsak elimizdeki seçimi de kaybederiz. Unutmayınız, bizim siyaset anlayışımızda vatandaşa tıpış tıpış oy vereceksiniz dayatmasının yeri yoktur. Hiçbir insanımız bize oy vermeye mecbur ve mahkum değildir.

Meydanı siyaset haramilerine bırakmayacağız. Hep birlikte çalışarak millet iradesini sandığa yansıtacağız