Erdoğan, barış için umutlu

Erdoğan, barış için umutlu
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna ile görüşme konusunda geçmişe göreçok daha yumuşak ve çok daha açık olduğunu söyledi. Erdoğan, Zelenski’nin de bu işi aşmaktan yana olduğunu...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna ile görüşme konusunda geçmişe göre

çok daha yumuşak ve çok daha açık olduğunu söyledi. Erdoğan, Zelenski’nin de bu işi aşmaktan yana olduğunu hissettiğini belirterek, “Umutsuz değiliz” açıklamasını yaptı.

Azerbaycan dönüşünde uçakta açıklamalarda bulunan Erdoğan,

F-16 ile ilgili çalışmaların geçen sene başlatıldığını ve şu anda da bu sürecin normal planlandığı şekilde devam ettiğini bildirdi.

"RANDEVU VERİN, GELSİN” TALİMATI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, firari FETÖ mensuplarının İsveç’teki durumları anımsatılarak yöneltilen soru üzerine şunları kaydetti:

"Tabii ki olumlu değerlendirmiyorum. Bu arada İsveç'in yeni başbakanı randevu talebinde bulundu. Arkadaşlarımıza 'randevu verin, gelsin' dedim. Ülkemizde kendisiyle bu konuları da görüşürüz. Bizim bu noktadaki düşüncemiz değişmedi. Bu tür cezai müeyyidelere çarptırılmış olan bu teröristleri bunların yakalayıp bize vermeleri lazım. Bunlar bize verilmediği sürece parlamento aşamasında bu iş yürümez."