Erdoğan, Erzurumlulara seslendi: 2023’te sandıkları yine patlatacaklar

Erdoğan, Erzurumlulara seslendi: 2023’te sandıkları yine patlatacaklar
AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partililerin isteği üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla aradı. Partililere telefon aracılığıyla...

AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partililerin isteği üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla aradı. Partililere telefon aracılığıyla seslenerek Miraç Kandillerini kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2023 için dadaşlardan beklentimiz her zaman olduğu gibi çok farklı bir coşku ile sandıkları patlatacaktır” dedi.

“Şimdiden ben sadece Erzurum’dakilerden değil Türkiye genelindeki dadaş kardeşlerimden farklı bir gayret, farklı bir hizmet ve farklı bir coşku bekliyorum” diyen Erdoğan, şunları söyledi:

“6’NIZ DEĞİL, 6 BİNİNİZ BİR AYAYA GELSENİZ DE…”
Erdoğan’ın telefon mesajından sonra partililere seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 28 Şubatta bir araya gelecek olan muhalefetteki 6 lideri eleştirdi. Soylu, “Kılıçdaroğlu ancak büyükelçilere mektup yazar. Türkiye’yi şikayet eder. Şehit ailelerine hakaret edenlere sahip çıkar. Gözümüze batıra batıra 28 Şubatta 6’sı bir araya geliyor. 6 bin değil 60 bin bir araya gelseniz 28 Şubatın masumiyeti ve bu insanların mağduriyeti sizi çarpar” diye konuştu.