Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu teröristlerle bir arada gösteren montaj video için "Gençlerimizin kıvrak zekasının ürünü" dedi

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu teröristlerle bir arada gösteren montaj video için "Gençlerimizin kıvrak zekasının ürünü" dedi
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13. Cumhurbaşkanı Seçimi 2. tur çalışmalarına yönelik Sivas'taydı. Hükümet Meydanı'nda konuşma yapan Erdoğan, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13. Cumhurbaşkanı Seçimi 2. tur çalışmalarına yönelik Sivas'taydı. Hükümet Meydanı'nda konuşma yapan Erdoğan, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile terör örgütü PKK ortak video çekmiş gibi montajlanan görüntüler için, "Gençlerimizin kıvrak zekasının ürünü" dedi.

Erdoğan şöyle konuştu:

"14 Mayıs'tan önce terör elebaşları, Kandil'den bu videoları çekerek CHP Genel Başkanı'na alenen oy istediler. Şimdi çıkmışlar, bu gerçekleri 5 saniyeye sığdıran, gençlerimizin kıvrak zekasının ürünü bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar. Bu terör elebaşları, seçim sonrasında da bu zata verdikleri desteği açıkça devam ettirdiler. Elbette bunu babalarının hayrına yapmadılar."

Erdoğan, aynı ifadeleri sosyal medyada yayımladığı açıklamada da tekrar etti, "Şimdi çıkmışlar, tüm bu gerçekleri 5 saniyeye sığdıran, gençlerimizin kıvrak zekâsının ürünü bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar, hakaretler savuruyorlar" dedi.