Alkış polemiği Komutanlara hakaret etti

Alkış polemiği Komutanlara hakaret etti
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, muhalefeti eleştiren sözlerini alkışlayan komutanlara tepki gösteren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Komutanlarla yaşadığımız sevince tahammül edemiyorlar” yanıtı verdi.Muğla’da katıldığı...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, muhalefeti eleştiren sözlerini alkışlayan komutanlara tepki gösteren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Komutanlarla yaşadığımız sevince tahammül edemiyorlar” yanıtı verdi.

Muğla’da katıldığı toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bay Kemal, Sakarya Arifiye'de bu ordunun başkomutanı olarak Tayyip Erdoğan ne yaptı? Orada Fırtına obüslerinin teslim törenini yaptı. Senin hayatında, senin aklında böyle bir şey var mı, böyle bir şey yapabilir misiniz? Altay tanklarının teslimini yaptık Bay Kemal. Bunlarla ordumuz çok daha güçlü. Ordumuz bunlarla o terör örgütlerini ne yaptı? İnlerine gömdü inlerine.

ORALARDAN ÇIKAMAZLAR

Cezaevlerindeki teröristleri de nasıl çıkarırız diye bunun gayreti içerisindesin. Boşuna uğraşma, o teröristler öyle oralardan çıkamazlar. Ama bu şimdiden vadediyor. Yahu, Diyarbakır'da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan bu Demirtaş değil miydi? Şimdi çıkmış bu, 'onları çıkaracağım' diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Bu millet terörden beslenenlere, kan emicilere bu ülkede yol vermez."