Erdoğan: Mücadelenin neticesi hayırlı olacak

Erdoğan: Mücadelenin neticesi hayırlı olacak
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefonda görüşerek, Irak’ın kuzeyinde devam eden operasyona katılan birliklerin komutanlarına hitap etti. Erdoğan, “Şu anda çok zor kış şartlarında gerek...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefonda görüşerek, Irak’ın kuzeyinde devam eden operasyona katılan birliklerin komutanlarına hitap etti. Erdoğan, “Şu anda çok zor kış şartlarında gerek Pençe Kilit ile Zap'ta, gerekse Suriye'nin kuzeyinde böyle önemli bir mücadele böyle önemli bir zamanda veriliyor. İnanıyorum ki bu mücadelenin neticesi de çok iyi, hayırlı olacak” dedi. Erdoğan, özetle şunları söyledi:

HESABINI AĞIR SORUYORSUNUZ
"Tabii ki orada canımız yanıyor ama bunun hesabını çok ağır soruyorsunuz. Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı, kalmıyor ve inanıyorum ki bundan sonda da kalmayacak. Tüm millet olarak şehit aileleriyle hemhal olmaya, onların dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Bu mücadelenin neticesindeki zafer, bizleri geleceğe yönelik bir mutluluğa götürecektir. Ben mücadelenizin kutlu olmasını, neticesinin zaferlerle dolu olmasını Rabbim ‘den temenni ediyorum. Sizleri de özellikle şahsım, ailem, milletim adına kutluyorum.”