Erdoğan muhalefete yüklendi: Utanmaz, arlanmaz bir şekilde 'engellendik' yalanına sığınmaya çalışıyorlar

Erdoğan muhalefete yüklendi: Utanmaz, arlanmaz bir şekilde 'engellendik' yalanına sığınmaya çalışıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla muhalefete yüklendi. Erdoğan, "Belediyelere merkezî idareden ayrılan kaynağı neredeyse iki kat artırdığımız halde muhalefet cenahı utanmaz, arlanmaz bir şekilde...
Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla muhalefete yüklendi. Erdoğan, "Belediyelere merkezî idareden ayrılan kaynağı neredeyse iki kat artırdığımız halde muhalefet cenahı utanmaz, arlanmaz bir şekilde “engellendik” yalanına sığınmaya çalışıyor." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla muhalefete yüklendi.

Erdoğan paylaşımında, "Belediyelere merkezî idareden ayrılan kaynağı neredeyse iki kat artırdığımız halde muhalefet cenahı utanmaz, arlanmaz bir şekilde “engellendik” yalanına sığınmaya çalışıyor." dedi.

Erdoğan'ın paylaşımı bu şekilde:

Belediyelere merkezî idareden ayrılan kaynağı neredeyse iki kat artırdığımız halde muhalefet cenahı utanmaz, arlanmaz bir şekilde “engellendik” yalanına sığınmaya çalışıyor.

Bunlar bütçede engelli değildir, bunlar eser ve hizmet engellidir.

Şehirlerine yaptıkları ihaneti gizlemek için de tamamı yalan ve yanlış üzerine kurulu kampanyalarla milleti kandırmanın peşindeler.

Milleti kandırarak makam-mevki elde etme üzerine kurulu siyaset, eski Türkiye’nin tarzıdır.

Bizim son 21 yılda hayata geçirdiğimiz demokrasi ve kalkınma atılımları sayesinde ülkemizde siyasetin işleyişi de değişti.

Eskinin ideolojik istismar, korku ve laf cambazlığıyla kifayetsizliğini gizleme siyasetinin yerini eser ve hizmet siyaseti aldı.

Türkiye Yüzyılı'yla dünyada hak ettiği yere gelme konusunda kararlı adımlarla ilerleyen günümüz Türkiye’sinde eskinin geçer akçesi zübük siyaseti işlemez, işlemiyor.

31 Mart, inşallah şehirlerimizin Gerçek Belediyecilik’le geleceğe hazırlanması konusunda tarihî bir dönüm noktası olacaktır.