Kritik ilçede Erdoğan, ‘Kimseyi ayrıştırmadık’ mesajı verdi

Kritik ilçede Erdoğan, ‘Kimseyi ayrıştırmadık’ mesajı verdi
AKP ile CHP’nin kıran kırana yarıştığı, anketlerde CHP’nin önde gözüktüğü Sancaktepe’de Erdoğan, ‘Kimseyi ayrıştırmadık’ mesajı verdiErdoğan, konuşmasında İmamoğlu CHP’yi hedef aldı. Kürt seçmenin çoğunlukta...
AKP ile CHP’nin kıran kırana yarıştığı, anketlerde CHP’nin önde gözüktüğü Sancaktepe’de Erdoğan, ‘Kimseyi ayrıştırmadık’ mesajı verdi

Erdoğan, konuşmasında İmamoğlu CHP’yi hedef aldı. Kürt seçmenin çoğunlukta olduğu Sancaktepe’de “Kimseyi ayırmadık, ötekileştirmedik, kimsenin siyasi tercihlerine bakmadık, kimsenin hayat tarzına, yaşayışına, inancına karışmadık. Bu duruşumuzu Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı dönemimizde de itinayla sürdürdük, hala sürdürüyoruz" dedi.

İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. 

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Önümüzde kritik bir seçim var. Pazar günü birkez daha sandığa gideceğiz. Şehrimize, ilçemize hizmet edecek yerel yönetimleri seçeceğiz. Vaatlerini unutacak değil, verdiği sözü yerine getirecek başkanlar seçeceğiz. Kararı sandıkta vereceğiz. Bir tarafta eser ve icraatlarıyla konuşanlar var diğer tarafta 5 yıl boyunca taş üstünde taş koymayanlar var.
31 Martta ilimizi yönetecek isimlerle beraber bu iki farklı anlayış arasında da bi tercihte bulunacağız. Her şeyi akıl ve vicdan terazimizde tartacağız. Kırgınlıkla ve öfkeyle değil sağ duyuyla meseleye yaklaşacağız. Kullanacağımız bir oy 5 senemizi etkileyeceğini unutmayacağız. İstanbul bir 5 sene daha kaybedemez. Ben sancaktepe'nin tercihini gerçek belediyecilikten yana olacağına inanıyorum.Bir tarafta temiz, şeffaf ve dürüst siyasetin temsilcileri var. Diğer tarafta kaynağı karanlık deste deste dolarlar, avrolarla para kulesi üretenler var. Bir tarafta eserleriyle, projeleriyle konuşanlar var. Diğer tarafta 5 yıl boyunca taş üstüne taş koymayanlar var. Bir tarafta temiz, şeffaf ve dürüst siyasetin temsilciler var diğer tarafta ise deste deste dolarla para kulesi üretenler var. Bir tarafta vatandaşın her andında yanında olan gerçek belediyecilik var diğer tarafta algı belediyeciliği ile gözleri boyamaya çalışanlar var. Bir tarafta kibrini, egosunu, servetini büyütenler var. Neymiş? Tam gaz ileri. Tam gaz ileri değil tam gaz geri.Sancaktepe, metro kuyularını dolduranlara yürüyün demeyecek. Sancaktepeli kardeşlerimiz eser ve hizmet siyaseti ile yola devam edilecek. Biz bu aziz şehrin emanetini 30 yıl önce devraldık. Büyükşehir başkanı olarak 4 buçuk yıl şehrimize hizmet ettik. Dağ gibi birikmiş sorunlara çözüm bulduk. İstanbul'u çöp çamur çukur belasından biz kurtardık. Vatandaşımıza İstanbul'da yaşamanın eziyetini değil mutluluğunu tattırdık.

Son 21 yılımız cumhuriyet tarihinin altın devri olarak kayıtlara geçti. Avrasya tünelini, Marmara'yı, Yavuz Selim Köprüsü'nü, Kuzey Marmara'yı kim yaptı.