Prompter bozulunca sinirlenen Erdoğan: Bunlar manyak mıdır nedir, küfür ettin mi?

Prompter bozulunca sinirlenen Erdoğan: Bunlar manyak mıdır nedir, küfür ettin mi?
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı konuşma sırasında prompter bozulunca danışmanı Orhan Karakurt'a "Bana küfür ettirmeyin" dedi. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı yarışından çekilen Memleket Partisi...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı konuşma sırasında prompter bozulunca danışmanı Orhan Karakurt'a "Bana küfür ettirmeyin" dedi. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı yarışından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce için "Aday yapıp karşımıza çıkardıkları bir isme etmedik zulüm bırakmadılar" dedi.

"DEVLETİN YÖNETİMİNİ ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Sultangazi'de Sultançiftliği Merkez Camii önünde düzenlenen mitingde konuşan Erdoğan, şunları söyledi:

"Eskiden kendi partilerinden aday yapıp karşımıza çıkardıkları bir isme etmedik zulüm bırakmadılar. 10 Mayıs 2010'dan 10 Mayıs 2023'e CHP'de hiçbir şey değişmedi. Siyasetin bu kadar çirkinleşmesini kabul edemeyiz. Bu yöntemle daha önce siyasi partiler ele geçirilmişti. Şimdi de devletin yönetimini ele geçirmeye çalışıyorlar. Meral Hanım'ı masaya döndüren de Muharrem İnce'yi seçime 3 gün kala adaylıktan çektiren de aynı güçtür.

"BUNLARIN GÖZÜ DÖNMÜŞ"

Bunların gözleri dönmüş. Kendileri gibi düşünmeyen herkesi aynı çuvala doldurup üzerinden silindir gibi geçmeye kararlılar.

KILIÇDAROĞLU'NA RUSYA TEPKİSİ

Şimdi bay bay Kemal Rusya'ya sataşmaya başladı. Türkiye'deki seçimleri Rusya yönlendiriyormuş. Utan, utan. Ben de desem ki Türkiye'deki seçimleri ABD, İngiltere, Almanya, Fransa yönlendiriyor desem ne diyeceksin? Ben bunların hepsinin adeta ruhlarını okudum. 20 senedir bunlarla görüşüyorum. Sen bunlarla kaç kere bir araya geldin ya?

"NEREDEN NEREYE?"

(Soğan-patates tartışması) Ahlaksızlar, terbiyesizler domatesi, patatesi 15 liraya 20 liraya çıkardılar. Marketlerde 7,5 liraya düştü. Bak nereden nereye geldi? Bu ne demek biliyor musunuz? Şu seçimden sonra sıkıysa bunlar bu oyunları yapsın. Hepsi soluğu nerede alacak biliyor musunuz? Yargıda alacak.

"BUNLAR MANYAK MIDIR NEDİR"

Erdoğan, konuşmasının bir kısmında prompter bozulunca sinirlendi. Danışmanı Orhan Karakurt'u yanına çağıran Erdoğan, "Ya Orhan, bunlar manyak mıdır nedir? Küfür ettin mi?" diye sordu. Karakurt da Erdoğan'a "Yeni ekip, mahvolduk" diye yanıt verdi.