Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na gönderme: Bizim bu gidişlerimiz birilerinin gidişine benzemez

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na gönderme: Bizim bu gidişlerimiz birilerinin gidişine benzemez
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Zeytinburnu'nda 'Millet Bahçesi' ve 'Buz Adası' açılış törenine katıldı.Erdoğan konuşmasında özetle şunları söyledi:BAY KEMAL SEN ANCAK TURİSTİK SEYEHAT YAPARSIN“Dün akşam Kazakistan...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Zeytinburnu'nda 'Millet Bahçesi' ve 'Buz Adası' açılış törenine katıldı.

Erdoğan konuşmasında özetle şunları söyledi:

BAY KEMAL SEN ANCAK TURİSTİK SEYEHAT YAPARSIN

“Dün akşam Kazakistan Astana'dan geldim. Ondan önce Semerkant'taydım. Yine yakında Özbekistan Semerkant'a gidiyorum. Ardından inşallah Endonezya'da G20 Zirvesi'ne katılacağız. Bizim bu gidişlerimiz birilerinin gidişlerine benzemez. Kardeşlerim şunu açıkça söylüyorum; bu CHP, bu Bay Kemal... Bay Kemal sen bizim Türkiye'de, Türkiye dışında kazandırdığımız eserlerle ancak turistik seyahat yaparsın. Eline diline dursun. 12 tane belediyen var, 13 tane belediyen büyükşehir olarak var. Sen o büyükşehirlerde ne yaptın? Ne yapıyorsunuz? Bunu söyleyin.”

FUAT OKTAY: NİYE İCAZET İSTİYORSUN?

ABD ziyaretinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TURKEN Vakfı önüne giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrı videosu çekti. İktidara yakın medya ise “8 saat gizlice ortadan kayboldu” haberlerine devam etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da Kılıçdaroğlu’nun basından gizli ortadan kaybolduğunu belirterek, “Bu insanlar Türkiye’yi yönetecek öyle mi? 2023’e bunlarla mı gireceğiz? Bunların içinden ben cumhurbaşkanı olabilirim diye düşünen, acaba olabilir miyim diye icazet almak için ABD’ye gidiyor. Sen icazet almak için oraya gidiyorsan milletinden niye icazet istiyorsun? O kadar özgüvensiz ve yoksunsun ki nerede kiminle ne görüştüğünü bile milletinle paylaşmaktan acizsin” dedi.