Erdoğan'dan Kurum'a İmamoğlu tembihi: Murat sahip çıkın malınıza

Erdoğan'dan Kurum'a İmamoğlu tembihi: Murat sahip çıkın malınıza
Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı bağlantıyla katıldığı Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde konuştu. Konuşmaların ardından Murat Kurum'a seslenen Erdoğan, "Şu andaki belediye başkanı bunu da sahiplenir...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı bağlantıyla katıldığı Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde konuştu. Konuşmaların ardından Murat Kurum'a seslenen Erdoğan, "Şu andaki belediye başkanı bunu da sahiplenir ha. Buna sahiplenmemesi için millete iyi anlatmak lazım Murat. Malınıza sahip çıkın" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferansla metro açılışına katıldı. Alandaki Ulaştırma Bakanı Adil Uraloğlu, İBB adayı Murat Kurum ve diğerlerine seslenen Erdoğan, "Belediye başkanı bunu da sahiplenir. Malınıza sahip çıkın. Bunu sahiplenmemesi için iyice anlatmanız lazım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantıyla katıldığı Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

"Malınıza sahip çıkın"

Konuşmaların ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdukadir Uraloğlu, İBB adayı Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin de aralarında olduğu ekip kurdeleyi kesti. Erdoğan o anlarda salondakilere seslenerek "Şu andaki belediye başkanı bunu da sahiplenir ha! Ya tamam da… O buna da sahip çıkar. Bunu sahiplenmemesi için millete iyi anlatmak lazım Murat. Sahip çıkın! Malınıza sahip çıkmazsanız bu adamlar sahip çıkar." dedi.

O anlar da Murat Kurum  "Merak etmeyin efendim" ifadelerini kullandı.