Eren Erdem'den veda mesajı

Eren Erdem'den veda mesajı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, gazetecilere gönderdiği mesajla veda etti. Gazetecilere teşekkür eden Erdem, helallik istedi. CHP'nin Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, gazetecilere gönderdiği mesajla veda etti. Gazetecilere teşekkür eden Erdem, helallik istedi.

CHP'nin Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, CHP Kurultayı'nın ardından gazetecilere bir veda mesajı gönderdi.

Özgür Özel'in yeni Genel Başkan olduğu kurultayda Parti Meclisi'nin de belirlenmesiyle Erdem, gazetecilerin olduğu Whatsapp grubundan bir mesaj paylaştı.

Erdem şöyle dedi:

"Elimden geldiğince işlerinizi kolaylaştırmaya çalıştım. İstemeden kırdığım biri varsa, helallik isterim. Özellikle, Ankara muhabirlerimizle çok sık birlikte olduk. Destek ve dayanışma için teşekkür ederim. Göreve yeni gelecek Medya sorumlusu arkadaşımızın iyi işler yapacağına inanıyorum. Bu toplulukta bulunan herkese sevgi ve saygılarımla..."