Eren Erdem'den Zekeriya Yapıcıoğlu'na tepki: Geçmişi domuz bağlarıyla anılan anlayışa geçit vermeyeceğiz!

Eren Erdem'den Zekeriya Yapıcıoğlu'na tepki: Geçmişi domuz bağlarıyla anılan anlayışa geçit vermeyeceğiz!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, "Karma eğitimin devam ettiği okullarda gençler birbirini taciz edebilirler" diyen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na sert çıktı. Erdem, "Gericiliğin en radikal görüntüsüdür"...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, "Karma eğitimin devam ettiği okullarda gençler birbirini taciz edebilirler" diyen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na sert çıktı. Erdem, "Gericiliğin en radikal görüntüsüdür" yorumunda bulundu.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Kızıltepe İlçe Kongresi’nde, "Mutlaka müfredatımızı sil baştan gözden geçirecek bir eğitim devrimine ihtiyacımız var. Karma eğitimin devam ettiği okullarda gençler birbirini taciz edebilirler" şeklinde konuşmuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Yapıcıoğlu'nun karma eğitim karşıtı sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi. Erdem, şu ifadeleri kullandı:

"Geçmişi domuz bağlarıyla anılan bir anlayışın karma eğitimi hedef alarak söylediği bu sözler, gericiliğin en radikal görüntüsüdür. Mehmet Şimşek demokratik ülkelere 'normalleşeceğiz' derken, bu kafayı TBMM çatısı altında meşrulaştırma günahını nasıl izah edecek? Elbette izah edemeyecek! Ve elbette biz bu bağnazlığa geçit vermeyeceğiz!"

TIKLAYIN: HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, karma eğitimi hedef aldı: Gençler okullarda birbirini taciz edebilirler