Ernest Muçi'den Beşiktaş taraftarı hakkında açıklama

Ernest Muçi'den Beşiktaş taraftarı hakkında açıklama
Beşiktaş forması giyen Ernest Muçi, “Taraftarımızın önünde oynamak benim için hayalin gerçekleşmesiydi. Benim için büyük bir gurur kaynağı. Galibiyetten dolayı da çok mutluyum” dedi.Süper Lig’in 26’ncı haftasında...
Beşiktaş forması giyen Ernest Muçi, “Taraftarımızın önünde oynamak benim için hayalin gerçekleşmesiydi. Benim için büyük bir gurur kaynağı. Galibiyetten dolayı da çok mutluyum” dedi.

Süper Lig’in 26’ncı haftasında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Konyaspor’u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş forması giyen Ernest Muçi mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Taraftarın önünde ilk maçına çıkması hakkında konuşan Ernest Muçi, “Taraftarımızın önünde oynamak benim için hayalin gerçekleşmesiydi. Benim için büyük bir gurur kaynağı. İlk iç saha maçını oynadım ve devamını da oynamak için sabırsızlanıyorum. Galibiyetten dolayı da çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

İyi yolda olduklarını ve böyle devam etmelerinin gerektiğini aktaran Muçi, “Hücumda her pozisyonda oynayabilirim. Hücum olduğu sürece oynayabilirim. Tabii ki işin savunma kısmını da yapacağım ama hücumun her bölgesinde oynayabilirim. İyi yoldayız ve böyle devam etmeliyiz. İç sahada olduğu gibi deplasmanlarda da galibiyetler kazanmamız lazım. Önümüzde önemli maçlar var. Bu şekilde devam etmeliyiz” şeklinde konuştu. Transferi hakkında da konuşan Muçi, sözlerini şu ifadelerle noktaladı: “Eski takımımdayken 1 gün öncesinde konudan haberim oldu. Daha sonrasında saat 5’te İstanbul’a gitmemiz gerektiğini bana söyledi. Çok kısa süre öncesinde öğrenmiş bulundum. Ama çok mutluyum geldiğim için. Sabırsızlanıyorum. Bu benim için bir hayalin gerçekleşmesi anlamına geliyor.”