Ersun Yanal: “FUTBOL, GÜZEL BİR ORMAN”

Ersun Yanal: “FUTBOL, GÜZEL BİR ORMAN”
Spor Toto Süper Lig’de Denizlispor, MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği, Manisaspor, Trabzonspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe ve Antalyaspor takımlarının teknik direktörlüğünü yapıp, A Milli Futbol Takımı’nın da bir dönem başında...

Spor Toto Süper Lig’de Denizlispor, MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği, Manisaspor, Trabzonspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe ve Antalyaspor takımlarının teknik direktörlüğünü yapıp, A Milli Futbol Takımı’nın da bir dönem başında bulunan tecrübeli çalıştırıcı Ersun Yanal, Türkiye’de futbolun geleceğine ilişkin kaygıları ile önerilerini sosyal medya hesabından paylaştı.

“Futbol, güzel bir orman. İçinde onlarca nadide fidan var. Bu ormana elimizde alevler saçan meşalelerle girersek, herkesi yakarız.” ifadelerini kullanan Yanal, “Gözlerimiz kapalı uçurumun kenarında yürüyoruz, düşmek üzereyiz” dedi.

Kulüplerin profesyonellerle buluşturulması gerektiğine dikkati çeken Yanal, “Sorun futbolu yönetmek değil, ekonomiyi yönetmek. Kaybedenin sadece kulüpler olduğu düzene son verelim. Yoksa bugünkü yayın gelirleri yarın olmayacak. Futbolumuzu pazarlayalım” mesajını verdi.