Esad ile görüşme Putin’in talimatı ile

Esad ile görüşme Putin’in talimatı ile
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’nin tatile girmesinin ardından farklı illerde gerçekleştirilen grup toplantısını dün Niğde’de gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, “Kaynakları beşli çeteye veriyorlar. Beşli çetelerden...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’nin tatile girmesinin ardından farklı illerde gerçekleştirilen grup toplantısını dün Niğde’de gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, “Kaynakları beşli çeteye veriyorlar. Beşli çetelerden alıp millete tamamını vereceğiz. Kul hakkı yiyenlerle asla helalleşmeyeceğiz” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının satırbaşları şu şekilde:
“Buranın tarımda üretim üssü haline gelmesi lazım. Bütün dünya tarımın stratejik sektör olduğunu biliyor. Çiftçi üretmezse hepimiz aç kalırız. Şimdi her şeyi dışarıdan getiriyorlar. Kaynakları beşli çeteye veriyorlar. Beşli çetelerden alıp millete tamamını vereceğiz. Kul hakkı yiyenlerle asla helalleşmeyeceğiz. Yüce yaradanın huzuruna bile kul hakkıyla kimse çıkamaz. Biz sevgi ve barış çerçevesinde kucaklaşacağız, helalleşeceğiz. Birbirimize merhamet edeceğiz. Bunların yaptığı gibi paraları alıp bir avuç rantiyeye vermeyeceğiz.

KUR KORUMALI MEVDUAT’IN YÜKÜ 60 MİLYAR 500 MİLYON LİRA
Kur Korumalı Mevduat sahipleri parayı getirip yatırıyorlar dolar garantisi var. Faiz garantisi var. Senden hiç vergi almayacağım, sana ayrıca ucuz kredi vereceğim diyor. Milletin sırtına 5 ayda yüklenen para 60 milyar 500 milyon lira.

Suriye politikasını eleştiren Kılıçdaroğlu, “Putin talimat verdi şimdi Esad’la görüşecek. Ben söylüyorum görüşmüyor, Putin söylüyor görüşüyor” dedi.

PATATESLİ DONDURMA İKRAM EDİLDİ
CHP liderine, Niğde ziyareti sırasında patatesli dondurma ikram edildi. Dondurmayı yiyen Kılıçdaroğlu, “Elinize sağlık, çok güzel bir tat. Tadan bir daha bırakmaz onu söyleyeyim” yorumunda bulundu.

KILIÇDAROĞLU, GENÇLERLE BULUŞTU
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde’de; üniversite sınavında il genelinde dereceye girerek başarı elde eden öğrenciler ve öğrencilerin aileleri ile bir araya geldi. Gençlerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin şu an yaşadığı temel sorun; biz babalarımızdan daha iyi gelir elde ettik. Babalarımız daha düşük gelir alıyor, biz babalarımızdan daha iyi gelir elde ettik. Şimdi bizim çocuklarımız bizden daha düşük bir gelire mahkum ediliyor. Üstelik bizden daha iyi eğitildikleri için” dedi.