Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci trafik kazası geçirdi

Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci trafik kazası geçirdi
ESKİ Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Muğla'nın Ula ilçesinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda trafik kazası geçirdi. Kazada yaralanarak hastaneye kaldırılan Zeybekci ve arkadaşı İbrahim Ünlü'nün sağlık durumunun iyi olduğu...

ESKİ Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Muğla'nın Ula ilçesinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda trafik kazası geçirdi. Kazada yaralanarak hastaneye kaldırılan Zeybekci ve arkadaşı İbrahim Ünlü'nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza, akşam saatlerinde Ula ilçesinin Gölcük Mahallesinde meydana geldi. Muğla'dan Denizli yönüne gitmekte olan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yağmurun kayganlaştırdığı yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan pick-up tipi kamyonet, şarampole devrildi.


Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kamyonetten kendi imkanlarıyla çıkan Zeybekci ve arkadaşı İbrahim Ünlü, sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Zeybekci ve arkadaşının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. (DHA)