Eskişehir’de SHG Airshow ile gökyüzü renklenecek

Eskişehir’de SHG Airshow ile gökyüzü renklenecek
Eskişehir Sivrihisar Havacılık Merkezi Necati Artan Tesisleri’nde, 13 Eylül’de Uluslararası boyutta muhteşem bir Hava Gösterisi düzenlenecek. Sivrihisar Hava Gösterileri, SHG Airshow 2020’nin tüm dünyaya naklen yapılacak canlı...

Eskişehir Sivrihisar Havacılık Merkezi Necati Artan Tesisleri’nde, 13 Eylül’de Uluslararası boyutta muhteşem bir Hava Gösterisi düzenlenecek. Sivrihisar Hava Gösterileri, SHG Airshow 2020’nin tüm dünyaya naklen yapılacak canlı yayın ile milyonlarca seyirciye ulaşması bekleniyor.
Sivrihisar semalarında bir ilk olarak, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı 201. Personel Kurtarma Filo Komutanlığı paraşüt atlayışları ve Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı’na bağlı helikopter gösteri ekipleri de etkileyici performansları ile Sivrihisar Hava Gösterileri, SHG Airshow 2020’de yer alacak.
TARİHİ UÇAKLAR GÖSTERİDE YER ALACAK
Jandarma Genel Komutanlığı Havacılık Başkanlığı “Jandarma Çelik Kanatlar Uçuş Gösteri Ekibi”, geçen sene olduğu gibi bu sene de nefes kesen gösterisiyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. M.S.Ö. Hava ve Uzay Müzesi, envanterinde bulunan bütün “tarihi” uçaklar de gösteride yer alacak. Türkiye’nin uçan en eski tayyaresi DC-3 “Turkish Delight” ı, savaş uçağı Mustang P-51D “Ferocious Frankie” yi , T-6 G Texan “Happy Hour” , Antonov AN-2 ve Boeing Stearman A-75 uçakları evlerden canlı olarak izlenebilecek.