Esnafın alkol satanı da satmayanı da iflasın eşiğinde

Esnafın alkol satanı da satmayanı da iflasın eşiğinde
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grup toplantısındaki konuşmasında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi. Akşener, “Vatanı rant peşinde koşup arazileri parsellemek zannediyor” dedi.ABD...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grup toplantısındaki konuşmasında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi. Akşener, “Vatanı rant peşinde koşup arazileri parsellemek zannediyor” dedi.
ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olayları için “Soykırım” demesini değerlendiren Akşener, “Kafası bozulana posta kovmakla övünen dünya lideri gitmiş, yerine pek bir minnoş Mr. Erdogan gelmiş” dedi. Akşener sözlerinin devamında TRT’ye tepki gösterdi ve “Onlar şımarık çocuk misali beğenmedikleri yayını kesebilirler ama biz biliyoruz ki milletimizin sesini kesecek hiçbir güç yoktur” ifadelerini kullandı.
Akşener, tam kapanmada genelgede olmamasına rağmen hükümet kanadından yapılan alkol yasağına ilişkin, «İhtiyaç sahibi insanlara kişi başı 500 lira verilecek mi? Bu taleplerin konuşulması gereken tam kapanmada alkol satışlarının yasaklanıp yasaklanmaması tam bir cambaza bak meselesidir. Asıl mevzuları kapatmak üzere ortaya konulan bu tür tuzaklara düşmememiz lazım. Çünkü zaten, esnafın alkol satanı da satmayanı da iflasın eşiğinde» değerlendirmesini yaptı.