Esra Ezmeci'ye yapılan itiraf gündem oldu: Patronum zam yapmadı, ben de karısını baştan çıkardım

Esra Ezmeci'ye yapılan itiraf gündem oldu: Patronum zam yapmadı, ben de karısını baştan çıkardım
Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde şaşırtan bir itiraf geldi. Programa katılan Oktay Bey ''Patronum maaşıma zam yapmadığı için ben de karısını baştan...
Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde şaşırtan bir itiraf geldi. Programa katılan Oktay Bey ''Patronum maaşıma zam yapmadığı için ben de karısını baştan çıkardım'' itirafında bulundu.

Beyaz TV'de yayınlanan Esra Ezmeci İle Yeni Baştan programına gelen itiraflara bir yenisi daha eklendi. Programa katılan 30 yaşındaki Oktay Bey'in anlattıkları kısa sürede gündem oldu.

Oktay Bey ''Patronum maaşıma zam yapmadığı için ben de ona karşı bir tepki olarak bundan bu paramı almam lazım dedim ve şu şekilde bir yolla ilerledim. Eşini baştan çıkarma girişiminde bulundum'' dedi.

Özel bir giyim mağazasında kasiyerlik yapan Oktay Bey ''Bir iki ay çalıştıktan sonra zam istemeye başladım. O da yapmayınca bu benim zoruma gitti. Zam yapacağını söyleyip yapmayınca ben de hırs yaptım. Eşini baştan çıkararak ona ders vermek istedim'' diye konuştu.

Esra Ezmeci ise konuğuna evlilik konusunda ne düşündüğünü sordu. Oktay Bey ''Evlilik insanı değilim'' diyerek yanıt verdi.

Patronunun eşinin kendisine aşık olduğunu söyleyen Oktay Bey ''Patronumun yapmadığı tüm zammı eşinden karşılıyordum. Bütün hesapları o ödüyordu. Bütün ihtiyaçlarımı karşılıyordu. Sıkıntı çektiğim zamanlarda da nakit yardımlarda da bulunuyordu. Son olarak eşinden boşanmak istediğini söyleyince boşanmasını istemedim.'' dedi.

Artık bu durumdan sıkıldığını söyleyen Oktay Bey ''Peşimi bırakmayınca işten ayrıldım'' dedi.

Esra Ezmeci ''Bundan sonra bu tarz intikamlardan uzak kalırsınız inşallah. Çünkü hatalar hiçbir zaman hata ile kapanmaz. İlahi adaletin terazisi hiç şaşmaz'' ifadelerini kullandı.