Eylem Tok ve oğlu ile ilgili yeni iddia: Otel yönetimine 4 katı para teklif etmiş

Eylem Tok ve oğlu ile ilgili yeni iddia: Otel yönetimine 4 katı para teklif etmiş
Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille trafik kazası yapan ve Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.İstanbul Eyüpsultan'da...

Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille trafik kazası yapan ve Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

İstanbul Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülenmiş ve fotoğraflar büyük ses getirmişti.

Tok ve oğluyla ilgili ortaya atılan yeni iddia da sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Medyaradar'ın haberine göre Yazar Eylem Tok ve oğlunun Manhattan'da 5 yıldızlı bir otelde kalmak üzere avukatları olduğunu söyleyen bir ABD'li kişi vasıtasıyla otel yönetimine ulaştığı ve dikkat çeken bir teklifte bulunduğu öne sürüldü.

Genel müdür engel oldu

İsimlerinin otel müşteri listesinde yer almamasını isteyen Tok ve oğlunun bu teklifi kabul etmesi için otel yönetimine normal oda ücretinin yaklaşık 4 katı para ödemeyi teklif ettikleri ancak otel müdürünün bunu reddettiği iddia edildi.