Eylem Tok ve oğlunun kaza akşamı dakika dakika görüntüleri

Eylem Tok ve oğlunun kaza akşamı dakika dakika görüntüleri
Türkiye'yi sarsan trafik kazasında yeni görüntüler ortaya çıktı. Eylem Tok ile oğlu T.C.'nin Göktürk'teki kafede buluşma anı ve annenin kaza haberini aldığı ana ait görüntüler güvenlik kamerasına kaydedildi. Ayrıca T.C....
Türkiye'yi sarsan trafik kazasında yeni görüntüler ortaya çıktı. Eylem Tok ile oğlu T.C.'nin Göktürk'teki kafede buluşma anı ve annenin kaza haberini aldığı ana ait görüntüler güvenlik kamerasına kaydedildi. Ayrıca T.C. ve arkadaşları kaza öncesi araçlarıyla bir akaryakıt istasyonunda da kameraya yansıyor.

Eyüpsultan’da 1 Mart’da yazar Eylem Tok ile Dr. Bülent Cihantimur’un 17 yaşındaki ehliyetsiz oğlu T.C., yol kenarında arızalanan ATV’yi tamir eden 5 kişiye çarptı. Kazada Oğuz Murat Aci hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı. Kazadan sonra annesi Eylem Tok’u arayan T.C., annesiyle birlikte aynı gece önce Mısır’a oradan da Amerika’ya kaçtı.

Olaydan sonra Aci’nin ailesi oğullarının ölümüne neden olan ehliyetsiz T.C.’nin Türkiye’ye getirilerek yargılanması için hukuk savaşı vermeye başladı. Öte yandan kaza gecesine dair yeni görüntüler de ortaya çıktı.

Görüntülerde kazadan önce Eylem Tok’un saat 21.00’de Göktürk’te bir kafeye gittiği, burada otururken oğlu T.C.’nin de saat 21.17’de bir arkadaşıyla geldiği, bir süre annesiyle oturan T.C.’nin daha sonra kafeden ayrıldığı görülüyor.

Mola vermişler

Annesine ait Porsche marka arabayla yanında arkadaşlarıyla birlikte saat 23.01’de bir akaryakıt istasyonuna gidip burada alışveriş yapan T.C.’nin o anlara ait görüntülerine de ulaşıldı. Akaryakıt istasyonu görüntülerinde istasyona giren T.C.’nin arkadaşlarıyla birlikte alışveriş yaptıktan sonra yanlarına gelen başka bir lüks araçtaki arkadaşlarıyla sohbet ettikleri, aldıkları malzemelerin bir kısmını o arabaya bıraktıkları daha sonra saat 23.10’da kendi aracına geçip istasyondan ayrıldığı anlar yer aldı.

Telefona kaza haberini aldı

Yine saat 23.30'da gelen telefonla oğlunun kaza yaptığı haberini alan Eylem Tok'un arkadaşıyla birlikte kafeden koşarak ayrıldığı da kameraya yansıyor.

Yine T.C.’nin kazadan önce saat 20.54’te ve 22.43’te bir otoparka giriş ve çıkış görüntüleri de ortaya çıkarken, kazanın olduğu bölgede kazadan önce 3 ATV tipi motorla T.C. ve arkadaşına ait 2 lüks arabanın peş peşe geçiş anları kameraya yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kazanın 23.30'da gerçekleştiğini, anne-oğulun 04.30 uçağıyla Türkiye'den ayrıldığını açıklamıştı.