Eylem Tok'un oğlunun neden olduğu kazada yeni ayrıntı! Adı geçmeyen 10. şüpheli kim?

Eylem Tok'un oğlunun neden olduğu kazada yeni ayrıntı! Adı geçmeyen 10. şüpheli kim?
Yazar Eylem Tok'un Eyüpsultan'da ölümlü kazaya karışan 17 yaşındaki oğlunu Mısır üzerinden ABD'ye kaçırmasının yankıları sürüyor. Türkiye'nin konuştuğu kazada önemli bir ayrıntı ortaya çıktı.İstanbul Eyüpsultan'da...
Yazar Eylem Tok'un Eyüpsultan'da ölümlü kazaya karışan 17 yaşındaki oğlunu Mısır üzerinden ABD'ye kaçırmasının yankıları sürüyor. Türkiye'nin konuştuğu kazada önemli bir ayrıntı ortaya çıktı.

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un seyir halindeyken yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan üç adet ATV tipi araca çarpması sonucunda bir kişi ölmüş, birden fazla kişinin yaralanmıştı.

Olay sonrası Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçırılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu kazaya ilişkin önemli bir ayrıntı ortaya çıktı.

Oğuz Murat Acı’nın hayatını kaybettiği kazada iki araçta toplamda 10 çocuğun olduğu belirlendi.

Gazeteci Emrullah Erdinç'in haberine göre yurt dışına kaçan T.C. hariç 8 kişinin ifadesi alındı. Araçta bulunan ve adı dosyada geçmeyen bir çocuğun, ünlü bir medya patronunun oğlu olduğu iddia edildi.

Olay yerinde var, suç duyurusunda yok

Acı’nın avukatlarının savcılığa yaptığı suç duyurusunda olay yerinde bulunan ve adı geçmeyen 10. şüphelinin kimliğinin tespit edilmesi talep edildi. Tüm Türkiye’nin merak ettiği o kişi HTS kayıtlarının incelenmesi sonucu ortaya çıkacak.