Eylem Tok'un oğlunun sebep olduğu ölümlü kazada acılı baba konuştu

Eylem Tok'un oğlunun sebep olduğu ölümlü kazada acılı baba konuştu
Eylem Tok'un oğlu T. Cihantimur, ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olmuştu. Oğuz Murat Aci'nin babası, Cihantimur'un aynı bölgede 5 kez yüksek hızla araç kullanmaktan ceza yediğini öğrendiklerini...
Eylem Tok'un oğlu T. Cihantimur, ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olmuştu. Oğuz Murat Aci'nin babası, Cihantimur'un aynı bölgede 5 kez yüksek hızla araç kullanmaktan ceza yediğini öğrendiklerini söyledi.

İstanbul Kemerburgaz'da ehliyetsiz araba kullanan 17 yaşındaki T. Cihantimur'un ATV'sine çarpması sonucu hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası konuştu.

Kemerburgaz’da 1 Mart günü ehliyetsiz kullandığı lüks marka otomobille, yol kenarında ATV’leri bozulan 5 kişiyi ezip Oğuz Murat Aci’nin (29) ölümüne neden olan 17 yaşındaki T. Cihantimur olaydan birkaç saat sonra annesi Eylem Tok tarafından Mısır’a oradan da ABD’ye kaçırılmıştı.

Timur’un babası Bülent Cihantimur hakkında yurtdışına çıkış yasağı ile karakola imza atma yükümlülüğü getirilmişti. Timur ile annesini kaçtıkları sırada havalimanına götüren çalışanları Ayşe Ceren Saltoğlu ise tutuklanmıştı.

Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, Hürriyet’e konuştu. Baba Aci, “Timur Cihantimur’la aynı okulda okuyan bir kızımızın annesi, bir aile dostumuzun arkadaşı. Kız, Timur Cihantimur’un her gün okula arabayla geldiğini söylüyor annesine. Biz de yaptığımız araştırmalarda, oğlumun ölümüne neden olan olaydan birkaç ay önce aynı lüks araç yine aynı bölgede 5 sefer ceza yemiş. Büyük olasılıkla çocuk yiyor bunları. Cezaların detayına ulaşamadık ama hız cezası olduğu belli, yüksek miktarlarda ceza yazılmış. Ödeme tarihlerini de gördük, 8’inci ya da 10’uncu aydı. Yani görülüyor ki bu araç bu çocuğa tahsis edilmiş” dedi.