Fakıbaba İYİ Parti’de

Fakıbaba İYİ Parti’de
Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kürtleri hedef almasını ve nefret objesi yapmasını” eleştirdi, “Tutu bu ülkenin eşit ve şerefli...

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kürtleri hedef almasını ve nefret objesi yapmasını” eleştirdi, “Tutu bu ülkenin eşit ve şerefli vatandaşları olan Kürtleri PKK’lı ilan etti” dedi:

“Peki kepazelik yarışı bununla bitti mi? Bitmedi. Balık baştan kokar. Sayın Erdoğan’ın kendisinden görmediği herkese karşı duyduğu öfke ve nefretinin dışında bir de bu arkadaşların bazılarında biliyorsunuz bir cumhuriyet nefreti var. Bu memleketin temel değerlerine, kurucu iradesine ve cumhuriyetimize dair her şeye bastıramadıkları bir düşmanlık hissediyorlar. Fıtratları böyle.”

Akşener, konuşmasının devamında AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ı sert sözlerle eleştirdi:
“Bunun son örneğini de Cumhuriyet Bayramı’nı idrak ettiğimiz bu hafta AKP’nin bir grup başkanvekilinin ağzından çıkan ibretlik sözlerle gördük. Bu arkadaş her bir cümlesi ayrı bir patolojik vaka olan bir açıklama yaptı. Düşünce üretemiyorsan o senin kapasite problemin. Siz en küçük bir düşünce yetisine sahip oldunuz da Türkçe mi size engel oldu?” dedi.

Fakıbaba’nın milletvekilliği sona erdi
TBMM Genel Kurulu’nda, dün İYİ Parti’ye katılan Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın milletvekilliğinden istifa talebi oylanarak kabul edildi. Böylece Fakıbaba’nın milletvekilliği de sona ermiş oldu. Fakıbaba, dün resmen İYİ Parti’ye katıldı ve rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı.