Farah Zeynep Abdullah, bu kez de oryantal dansıyla gündem olmayı başardı

Farah Zeynep Abdullah, bu kez de oryantal dansıyla gündem olmayı başardı
Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça tartışılan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah bu defa yaptığı dans ve giydiği kıyafet ile dikkatleri çekti.Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Masumlar Apartmanı, Bihter, Bergen gibi...
Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça tartışılan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah bu defa yaptığı dans ve giydiği kıyafet ile dikkatleri çekti.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Masumlar Apartmanı, Bihter, Bergen gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medyada dile getirdiği düşünceleriyle de sıkça tartışılan birisi.

Aykırı tarzıyla gündem olmayı başaran Abdullah, son olarak Kızılcık Şerbeti'ne konuk olmuş, buradaki tarzı ile herkesi şaşırtmıştı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmeyen Farah Zeynep Abdullah, bu defa dansıyla gündem oldu.

Siyah eteği sütyeni ile dans eden güzel oyuncunun paylaşımı büyük ilgi gördü. Abdullah'ın gold süslemelerle işlenmiş elbisesiyle yaptığı oryantal dansa yorum yağdı.

[video width="640" height="640" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1710945731130.mp4"][/video]