Fatih Altaylı: Beklendiği üzere İmamoğlu ve Yavaş yine adaylar, tersi olsa zaten intihar olurdu

Fatih Altaylı: Beklendiği üzere İmamoğlu ve Yavaş yine adaylar, tersi olsa zaten intihar olurdu
Gazeteci Fatih Altaylı, yerel seçimler için CHP’nin aday arama sürecini değerlendirdiği bugünkü yazısında, İstanbul için “İmamoğlu’nun adaylarının, Mustafa Sarıgül’ün adaylarından daha iyi olacağından zerre kuşkum...

Gazeteci Fatih Altaylı, yerel seçimler için CHP’nin aday arama sürecini değerlendirdiği bugünkü yazısında, İstanbul için “İmamoğlu’nun adaylarının, Mustafa Sarıgül’ün adaylarından daha iyi olacağından zerre kuşkum yok” düşüncelerini paylaştı.

Gazeteci Fatih Altaylı, CHP’de adaylar ve tepkiler kısmında ele aldığı yazısında ''Beklendiği üzere İmamoğlu ve Yavaş yine adaylar. Tersi olsa zaten intihar olurdu.'' dedi.

Altaylı yazısında şunları kaydetti:

“Ekrem İmamoğlu’nun kendine yakın bürokratları ilçe belediye başkan adayı yapmak istediği, tüm adayların kendi onayından sonra açıklanmasını talep ettiği ve bunun de örgütte hoş karşılanmadığı fısıldanıyor. Partinin işine karışılmaz ama İmamoğlu’nun adaylarının, Mustafa Sarıgül’ün adaylarından daha iyi olacağından zerre kuşkum yok. Çünkü daha kötüsü olamazdı. Bakınız Murat Haznedaroğlu…”

Yazının tamamını okumak için tıklayın.