Fatih Altaylı: Dağ taş her yer Erdoğan posteri ve sloganları, Kemal Bey’in reklamları niye görünmüyor!

Fatih Altaylı: Dağ taş her yer Erdoğan posteri ve sloganları, Kemal Bey’in reklamları niye görünmüyor!
Gazeteci Fatih Altaylı, "Türkiye bir seçime gidiyor ama sanki seçimde tek aday var.  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan sanki seçime katılan tek aday. Dağ taş her yer Erdoğan posteri ve sloganları. Biz niye hiçbir yerde Kemal Kılıçdaroğlu...

Gazeteci Fatih Altaylı, "Türkiye bir seçime gidiyor ama sanki seçimde tek aday var.  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan sanki seçime katılan tek aday. Dağ taş her yer Erdoğan posteri ve sloganları. Biz niye hiçbir yerde Kemal Kılıçdaroğlu reklamları göremiyoruz?" dedi.

Altaylı, bugünkü yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye bir seçime gidiyor ama sanki seçimde tek aday var. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan sanki seçime katılan tek aday.

Dağ taş her yer Erdoğan posteri ve sloganları.  CHP’li belediyenin yönettiği İzmir’de, CHP’li belediyelerin ilçelerinde, her yerde Erdoğan posterleri, reklamları. Yahu bir tane Kemal Kılıçdaroğlu reklamı, ilanı, posteri olmaz mı! Yok. İlaç için yok.

Tek adam rejimi tek adam reklamı. Türkiye’ye dışardan gelsen ve bilmesen tek adaylı bir seçim var zannedersin. O kadar yani.

Merakım şu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun reklam kampanyasını kim yürütüyor. Biz niye hiçbir yerde Kemal Kılıçdaroğlu reklamları göremiyoruz. Milyonlarca lira nereye harcandı, bu paralar kime dağıtıldı da biz hiçbir şey görmedik. Bu bütçe nereye harcandı, kime paslandı gerçekten merak ediyorum.

Ve bence Kemal Bey de merak etmeli.”

Altaylı ayrıca Türkiye'de Twitter ve Instagram üzerinden alkol markalarının takip edilemediğine dikkati çekerek şöyle yazdı:

"Açtım Twitter’ı Dünya’nın en ünlü alkollü içecek markalarından birinin adını yazdım, “Takip et” e tıkladım. Aaa, o da ne! Karşımda “Bu hesabı takip edemezsin. Bu hesap bulunduğun ülkeden takip edilemez” uyarısı. Başladım teker teker denemeye. Türkiye’de de üretilen bir büyük bira markasının adını yazdım. “Takip edemezsin” Yerli bira markamızı yazıyorum. O da yasaklı. Bir başka uluslararası marka. “Bulunduğun ülkeden takip edemezsin.” Manyaklık bu ya.

Bu sefer Instagram takılıyor kafama. Oraya geçiyorum. Markayı yazıyorum karşıma “Kısıtlı profil, bulunduğun bölgede bu profile ulaşılamıyor” yazısı çıkıyor. Akıl alır gibi değil.

Dayanamıyorum. Kabus görüyor olmalıyım, “rüyamda biri beni Suudi Arabistan’a getirmiş olmalı” diye düşünüyorum. Belki Kabe’yi görürüm diye kalkıp pencerenin önüne gidiyorum. Yok hayır İstanbul’dayım."