Fatih Altaylı'dan Eylem Tok hakkında çarpıcı iddia: Dilan Polat'la benzer iş yapıyorlar

Fatih Altaylı'dan Eylem Tok hakkında çarpıcı iddia: Dilan Polat'la benzer iş yapıyorlar
Gazeteci Fatih Altaylı, Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan oğlunu yurt dışına kaçıran Eylem Tok'un lüks yaşam tarzına dikkat çekerek çarpıcı iddialarda bulundu.Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu T.C'nin Oğuz Murat...
Gazeteci Fatih Altaylı, Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan oğlunu yurt dışına kaçıran Eylem Tok'un lüks yaşam tarzına dikkat çekerek çarpıcı iddialarda bulundu.

Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu T.C'nin Oğuz Murat Acı'nın ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olduğu kaza olayı gündemdeki yerini koruyor.

Gazeteci Fatih Altaylı, oğlu kazaya karıştıktan sonra yurt dışına kaçan yazar Eylem Tok'un "lüks yaşam tarzı"na dikkat çekerek, "Aileyi başından bu yana bilenler ve Eylem Tok’un hayatındaki gelişim ve değişimi izleyenler zenginleşmeyi şaşkınlıkla karşılıyorlar." dedi.

Eylem Tok’un eski eşi Bülent Cihantimur’un Bursa’da güzellik merkezinin olduğunu belirten Altaylı, "Burada  Dilan Polat’la benzer işler yapılıyor. Eylem’in orada asistan olduğu ve şantaj yaparak evlendikleri öne sürülüyor. Zaten yazarlıkla o villayı alması mümkün değil" diye konuştu.

[video width="640" height="360" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1710361287816.mp4"][/video]