Fatih Erbakan, köpeği elinin dışıyla sevdi: Küçük bir ısırık alabilir

Fatih Erbakan, köpeği elinin dışıyla sevdi: Küçük bir ısırık alabilir
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç'la birlikte semt pazarını ziyaret etti. Erbakan, o sırada küçük bir köpeği elinin dışıyla sevdiği anlar gündem...
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç'la birlikte semt pazarını ziyaret etti. Erbakan, o sırada küçük bir köpeği elinin dışıyla sevdiği anlar gündem oldu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara'da semt pazarını ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç'la birlikte Çankaya Sokullu Halk Pazarı'nı ziyaret etti. Pazar esnafı ile sohbet eden Erbakan'a meyve ikram edildi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisine yönelik "Bizden ayrılanları aday gösteriyorlar" dediğini belirterek, "Bir İYİ Parti milletvekili de biliyorsunuz İYİ Parti'den istifa etti, Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin Eskişehir adayı oldu. Bunlar siyasetin içinde olan şeyler. Dolayısıyla biz de en yüksek oyu almak için bir mücadele içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

Suat Kılıç'ın bir esnafın köpeğini kucağına alması ile küçük köpeği seven Erbakan'ın görüntüleri gündem oldu.