Fatih Terim'in kızı Buse Terim, menajer eşi Volkan Bahçekapılı'dan boşanıyor

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, menajer eşi Volkan Bahçekapılı'dan boşanıyor
Denizbank’ta yaşanan dolandırıcılık davası nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Fatih Terim’i üzecek bir gelişme daha yaşandı. Aile değerlerine verdiği önemle dikkat çeken Terim’in küçük kızı Buse Terim Bahçekapılı,...
Denizbank’ta yaşanan dolandırıcılık davası nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Fatih Terim’i üzecek bir gelişme daha yaşandı. Aile değerlerine verdiği önemle dikkat çeken Terim’in küçük kızı Buse Terim Bahçekapılı, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile yollarını ayırıyor.

Çift 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sona erdirecek. Buse Terim’in ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ gerekçesiyle açtığı anlaşmalı boşanma davası bugün İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görülecek. Çift, dava için yayın yasağı kararı aldırdı.

Geçen aylarda sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın ayrılacakları iddia edilmiş ancak daha sonra çift evliliklerine bir şans daha vermişlerdi.

Buse Terim, moda dünyasının tanınan bir ismi. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun kuzeni olan Volkan Bahçekapılı ise menajerlik yapıyor.