Fatih Terim'in Panathinaikos'u kupada finale yükseldi

Fatih Terim'in Panathinaikos'u kupada finale yükseldi
Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, ilk maçta 1-0 mağlup ettiği PAOK'a karşı rövanş maçında 90 dakikayı 1-0 geride tamamladı ve maç uzatmalara gitti. İki ekibin de gol bulduğu uzatma dakikaları PAOK'un 2-1'lik üstünlüğüyle...
Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, ilk maçta 1-0 mağlup ettiği PAOK'a karşı rövanş maçında 90 dakikayı 1-0 geride tamamladı ve maç uzatmalara gitti. İki ekibin de gol bulduğu uzatma dakikaları PAOK'un 2-1'lik üstünlüğüyle geçilince karşılaşmanın galibini penaltılar belirledi. Seri penaltı atışlarının ardından PAOK'a 6-5 üstünlük kuran Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nda finale çıktı.

Yunanistan Kupası Yarı Final rövanşında Panathinaikos, ilk maçta 1-0 mağlup ettiği PAOK'u konuk etti. Apostolos Nikolaidis Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Alman hakem Daniel Siebert yönetti. PAOK Andrija Zivkovic'in 72'nci dakikada attığı gol ile normal süreyi 1-0 önde tamamladı ve maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında konuk ekip 105'inci dakikada Tomasz Kedziora'nın attığı golle 2-0 öne geçti. Bu gole 120+9'uncu dakikada Dimitris Limnios ile cevap veren Panathinaikos skoru 2-1'e getirdi ve mücadeleyi penaltılara taşıdı. Seri penaltı atışlarının ardından PAOK'a 6-5 üstünlük kuran Panathinaikos kupada finale yükseldi.

Öte yandan milli futbolcu Samet Akaydin mücadelenin kadrosunda yer almadı. (DHA)