Fener kolay kazandı fırtına durdu

Fener kolay kazandı fırtına durdu
Fenerbahçe, zorlu Konyaspor deplasmanında 3-0’lık skorla 3 puana ulaştı. İlk yarıda müthiş bir futbol sergileyen Kanarya, 29’da Szalai, 32’de de Osayi Samuel ile golleri buldu. İkinci yarı tamamen Konyaspor üstünlüğüyle...

Fenerbahçe, zorlu Konyaspor deplasmanında 3-0’lık skorla 3 puana ulaştı. İlk yarıda müthiş bir futbol sergileyen Kanarya, 29’da Szalai, 32’de de Osayi Samuel ile golleri buldu. İkinci yarı tamamen Konyaspor üstünlüğüyle geçerken 90. dakikada Sehiç’in elinden kaçırdığı topu boş kaleye gönderen Serdar Aziz maçın skorunu belirledi.
Skubic’le çarpışan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Pelkas da 83. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.
Hakemler: Fırat Aydınus, Süleyman Özay, Esat Sancaktar
İttifak Holding Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakcı, Adil Demirbağ, Diomande (Dk. 36 Hadziahmetovic), Jevtovic, Shengelia, Milosevic (Dk. 82 Kravets), Sekidika (Dk. 70 Bytyqi), Cikalleshi
Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Szalai, Novak, Sosa (Dk. 59 Luiz Gustavo), Mert Hakan Yandaş (Dk. 71 Ozan Tufan), Osayi-Samuel (Dk. 70 Ferdi Kadıoğlu), Pelkas (Dk. 82 Samatta), Valencia, Thiam (Dk. 59 İrfan Can Kahveci)
Goller: Dk. 29 Szalai, Dk. 32 Osayi-Samuel, Dk. 90 Serdar Aziz (Fenerbahçe)
PELKAS HASTANEYE KALDIRILDI
Fenerbahçe’de Dimitrios Pelkas’ın 80. dakikada yaşadığı sakatlık yürekleri ağza getirdi. Skubic ile çarpışan Yunan yıldız, sedye ile oyundan çıktı ve direkt olarak hastaneye götürüldü.