Fenerbahçe Beko, Valencia karşısında şov yaptı: Bir rekor daha kırıldı

Fenerbahçe Beko, Valencia karşısında şov yaptı: Bir rekor daha kırıldı
THY Euroleague'in 29. haftasında Fenerbahçe Beko evinde Valencia'yı ağırladı. Karşılaşmadan 118-88'lik skorla galibiyetle ayrılan Fenerbahçe normal sezonu ilk 4'te bitirme yolunda önemli bir adım attı. Sarı lacivertliler 24 isabetle...
THY Euroleague'in 29. haftasında Fenerbahçe Beko evinde Valencia'yı ağırladı. Karşılaşmadan 118-88'lik skorla galibiyetle ayrılan Fenerbahçe normal sezonu ilk 4'te bitirme yolunda önemli bir adım attı. Sarı lacivertliler 24 isabetle THY Euroleague'de üçlük rekoru kırdı.

Turkish Airlines EuroLeague’in 29. haftasında Fenerbahçe Beko, Valencia karşısında şov yaparak rakibini mağlup etti, bir rekoru da kırdı.

Valencia karşısında dış atışlarda alev alan Fenerbahçe Beko, karşılaşmada 24 üç sayılık isabet bulurken bir rekoru da kırdı. Fenerbahçe Beko, Valencia karşısındaki performansıyla EuroLeague’de en çok üçlük bulduğu maçı oynadı.

Fenerbahçe Beko, Valencia karşısında bulduğu 24 üçlükle EuroLeague tarihinde bir maçta en çok üç sayılık basket bulan takım olma unvanını da ele geçirdi. Sarı-lacivertliler, EuroLeague’de bir maçta en çok üç sayılık basket bulan takım oldu.

Fenerbahçe Beko’da Tyler Dorsey 6/7, Scottie Wilbekin 6/10, Marko Guduric 2/3, Nigel Hayes Davis 4/7 üçlükle oynarken Fenerbahçe Beko takım halinde 24/38 üç sayılık basketle mücadele etti.

Fenerbahçe Beko daha önce geçtiğimiz sezon Virtus Bologna’yı 104-72 mağlup ettiği maçta da 20 üçlük bulmuş ve kulüp rekorunu kırmıştı.