FENERBAHÇE EVİNDE ÇOK FARKLI

FENERBAHÇE EVİNDE ÇOK FARKLI
Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Alanyaspor'u konuk eden Fenerbahçe, karşılaşmadan 5-0'lık sonuçla galip ayrıldı. Sarı lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri Rossi, Gustavo Henrique, Crespo, Valencia ve İrfan Can attı.Fenerbahçe'de...

Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Alanyaspor'u konuk eden Fenerbahçe, karşılaşmadan 5-0'lık sonuçla galip ayrıldı. Sarı lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri Rossi, Gustavo Henrique, Crespo, Valencia ve İrfan Can attı.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus, son oynadıkları Rennes maçının ilk 11'ine göre kadrosunda 1'i zorunlu 8 değişikliğe gitti. Portekizli teknik adam, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rennes maçının ilk 11'inden kaleci Altay Bayındır ile savunma oyuncuları Gustavo Henrique ve Attila Szalai'yi Alanyaspor'a karşı da ilk 11'de oynattı.


Beşiktaş maçından bir önceki hafta Alanyaspor'u ağırladığı karşılaşmayı 5-0 kazanan Fenerbahçe, Siyah-Beyazlılar'a adeta gözdağı verdi. Kanarya, geride kalan 7 haftada 4. galibiyetini aldı. Yeni sezona Ümraniyespor beraberliği ile başlayan Sarı-Lacivertliler, 4. haftada ise 3 puanı Konya'ya bırakmıştı. Geçtiğimiz hafta alınan Kayserispor galibiyetinin ardından ligde çıkışa geçen Fenerbahçe, bu seriyi Alanya karşısında da sürdürdü ve 13 puanla 6. sırada yer aldı.